Quantum Satis Liftwedstrijd


Een geweldig weekend georganiseerd door het Herendispuut Quantum Satis. Zij organiseren elk jaar een liftwedstrijd. Ieder jaar gaat de wedstrijd ergens anders heen. Een heel weekend gezelligheid en mooie avonturen.

Liftwedstrijd 2013

Na weer een heel jaar wachten en de dagen op je kalender weg te strepen is het dan eindelijk weer zover: de door Herendispuut Quantum Satis georganiseerde liftwedstrijd gaat weer plaatsvinden. Het belooft zoals ieder jaar weer een prachtig weekend te worden vol met: mooie outfits, gekke liften, veel bier, mooi avondje stappen, gezelligheid en veel lol!

Heb je het in de voorgaande jaren gemist, dan is dit je kans om eens te ontsnappen aan de dodelijke saaiheid van het openbaar vervoer of je eigen auto. Ga de spanning aan van het verkrijgen van de beste lift en zorg dat je als winnaar uit het weekend stapt! Schrijf je snel in! Op www.liftwedstrijd.org

Om mee te doen moet je:
* Samen met een partner een koppel vormen (man/man, man/vrouw, man/vrouw/vrouw; koppels van alleen vrouwen zijn verboden ivm veiligheid.)
* Deze pagina en/of Liftwedstrijd.org in de gaten houden voor de inschrijvingsdata en mogelijkheden.
* Alvast na gaan denken over een goede outfit (uit ervaring blijkt dat mensen met een outfit sneller worden meegenomen). Tevens is er een prachtige prijs te winnen voor het koppel met de meest originele outfit!

Voor vragen kan je altijd contact opnemen met de liftwedstrijd organisatie:
De Liftcommissie

liftcie@quantum-satis.com

 

 


 

Poster 2011

 

Liftwedstrijd 2009

De mooiste wedstrijd van Den Haag zaterdagochtend 14 november 2009 op het punt te beginnen. De koppels druppelden langzaam aan binnen Chez Quantum Satis, het ene koppel met een nog mooier outfit dan de ander. Overeenkomst waren de verwachtingsvolle gezichtjes die zich afvroegen: waar leidt Herendispuut Quantum Satis ons dit jaar naar toe?

De tussenstop bleek te liggen langs de A2 richting Eindhoven! Na een heerlijke kop soep te hebben gekregen, was het zover. De eindlocatie van de liftwedstrijd 2009 werd bekend gemaakt: Antwerpen! Met een heerlijk herfstzonnetje stonden de heren in Antwerpen te wachten op de eerste koppels. Het eerste koppel dat de kathedraal van Antwerpen wist te vinden waren Arthur en Stephanie, hierna kwamen langzaam aan de koppels één voor één binnen, waarna zij mochten gaan genieten van een welverdiend biertje in de Irish Pub. Na een paar uur en een heleboel Belgische biertjes te hebben genuttigd werd er voet gezet richting de slaaplocatie het prachtige Scoutel.

 Nadat iedereen zijn bedje gevonden had, werd er door enkele QS-kooktalenten een heerlijke maaltijd neergezet. Na deze genuttigd te hebben werden er spellen gedaan, wat gerelaxed en getut voor de prachtige stapavond die in het verschiet lag. Met de hele groep richting het centrum van Antwerpen waar werd gestart met een drankje in de Irish Pub, waarna we ons verplaatsten richting de mooiste club van Antwerpen, genaamd: De Vuile Was. Hier vulden we de club met Palladianen en er werd een prachtig feestje gebrouwen. Een stampvolle club met een stel Nederlandse studenten dat kan maar één ding betekenen: een prachtavond! Een heleboel drankjes en dansjes later dook iedereen zijn bed in, of het bed van iemand anders.

Een paar uurtjes later begonnen we met een welverdiend ontbijt, wat voor velen bestond uit vooral koffie. De koppels mochten weer één voor één richting ons koude kikkerlandje vertrekken. Dit ging bij de meeste koppels verrassend snel, hierdoor was iedereen rond 16.00 uur weer aanwezig bij de startlocatie van de wedstrijd met Bassie en Adriaan op de achtergrond.

Na wat snel rekenwerk en een stemming over de originaliteit konden de prijzen worden uitgereikt! Het winnende koppel van dit jaar was een bijzonder koppel, van een diskwalificatie van vorig jaar naar de winnaar van dit jaar. Dat is een hele prestatie daarom nogmaals felicitaties aan het winnende koppel van dit jaar: Folkert Hageman en Vincent Otten.

De orginaliteitsprijs was ook dit jaar weer lastig gezien de vele mooie outfits: een Schots paar, Vuilnisman en vuilniszak, legerdame en heer, engel en duivel... Maar het winnende koppel van dit jaar had zichzelf omgetoverd tot: Caesar en Cleopatra! Winnaars van originaliteits prijs 2009: Arthur ten Cate en Stephanie van Woerden.

Al met al een fantastisch weekend! Aan alle deelnemers nogmaals dank voor het meedoen en graag tot volgend jaar! Voor iedereen die het gemist heeft dit jaar, better luck next year!

Herendispuut Quantum Satis

 

VIDEO REPORT 2009

TRAILER 2009

VIDEO REPORT 2008
TRAILER 2008
VIDEO REPORT 2007
TRAILER 2007

Voor meer info ga je naar www.liftwedstrijd.org