Panathenaia commissie


Ieder jaar vier jij je verjaardag, en zo Pallas Athene dus ook. De Panathenaia commissie organiseert een week lang activiteiten om de verjaardag van de vereniging te vieren. Een keer in de vier jaar vindt de Panathenaia megala plaats, de megala duurt drie weken i.p.v. één week.

Elk jaar zijn er een aantal vaste activiteiten tijdens de Panathenaia. Zo is er op maandag een Feestelijke ALV en op woensdag een receptie zodat bevriende verenigingen Pallas Athene kunnen feliciteren. Op donderdag vindt er een themafeest plaats. Tijdens de Panathenaia megala worden deze activiteiten aangevuld tot een programma van drie weken. Deze aanvulling is geheel aan de commissie; zo kun je een BBQ organiseren, een workshop organiseren en extra feesten geven.

Het is aan de commissie om deze avonden te organiseren en er een groot feest van te maken. De commissie bedenkt een thema, zorgt voor de versiering en leuke acties. Het is een erg leuke commissie die je niet al te veel tijd kost, maar je wel de mogelijkheid biedt om ervaring op te doen en er een top week van te maken!