Haags Dames Dispuut Beauforte


 

Girls Just Wanne Have Fun!

“Wij zijn de dames uit Den Haag, roze is de kleur die dragen we graag!” Een groep roze dames gaat al zingend de sociëteit door, gevolgd door een proost; BEAUFORTEEEEEEEEEEEEEEEEE! Ja, dat zijn wij; Haags Dames Dispuut Beauforte.

Je bent pas gaan studeren in Den Haag en begint net het studenten leven te ontdekken. Dan moet je zeker een keer langskomen bij Pallas Athene. De vereniging die voor ons het verschil heeft gemaakt. Ons Den Haag heeft laten ontdekken en boven al ons bij elkaar heeft gebracht!

Pallas betekend voor ons vriendschap, gezelligheid en mooie feestjes. Dit samen met mensen die (misschien) ook alleen naar Den Haag zijn gekomen, mensen die van dezelfde dingen houden maar vooral mensen waar je een praatje mee kunt maken, een drankje mee kunt drinken, een dansje mee kan wagen, een vriendschap mee kunt sluiten, een commissie mee kunt draaien en samen kunt eten. En waar je leuke dingen mee kunt doen, zoals skiën, hockeyen, liften en klussen in ons mooie pand!

Maar niet alleen stappen doen we samen. Door het brede assortiment aan mensen is er altijd wel iemand die je kunt helpen met dat lastige rechten tentamen, het opstellen van een mooi CV of het nakijken van je Engelse verslag.

Met ons dispuut ondernemen en organiseren we jaarlijks een hoop leuke en gezellige dingen. Zoals ons jaarlijkse thema feest, het Janvierdiner, een verjaardagsweekend voor Beauforte, weekendjes weg en nog veel meer!

Ben jij in voor al deze gezelligheid, dan zien we je graag snel in onze sociëteit aan de Bierkade!

Met krachtige groet,
H.D.D. Beauforte

 

hddbeauforte.nl