Mannendispuut Vatos Locos


Zo daar zit je dan met je hoofd en je goede bedoelingen. Het mooiste wat je tot nu toe waarschijnlijk heb meegemaakt is koekhappen op je oma’s verjaardag en het winnen van het plaatselijke junioren schaaktoernooi in Odiliapeel! Daar hebben wij geen boodschap aan.

Effe voorstellen, wij zijn het mannendispuut Vatos Locos. Aangesloten bij de mooiste vereniging van Den Haag. Altijd aanwezig en tevens de gangmakers. Geliefd bij velen, gevreesd door diegenen die dat moeten zijn. Dat wij trots zijn op onze vereniging uit zich in verschillende inspanningen voor de vereniging en haar leden. Allereerst zijn wij diegene die weer ieder jaar met veel enthousiasme zich ontfermen over de organisatie van de Vatolympics. In deze competitie nemen diverse teams het tegen elkaar op. Uiteraard worden hun (tussen)prestaties gevierd op de feesten die wij organiseren in deze periode. Altijd druk bezocht en altijd een apart thema.

Ons motto is gek op bier, feest en vrouwen. Daarmee komen wij op de volgende twee inspanningen die wij verrichten binnen onze mooie vereniging. De baromzet is meestal voor bijna 50% op onze conto weg te schrijven, en dat komt zeker niet door de kindercola of nichtenwijn. En dan de vrouwtjes, ja ook die moeten onderhouden worden. Een taak die wij “af en toe” zeer serieus nemen. Dankzij ons lopen meerdere dames volledig gecharmeerd de soos weer uit. Een enkele heeft het voorrecht om de volgende ochtend pas buiten de deur gezet te worden. Al dit combineren we met het maken van een mooi feestje met elkaar en voor elkaar wat resulteert in het mooiste dispuut van studentenvereniging Pallas Athene, Vatos Locos.

Op dit moment zit je relaxed deze info achterover te werken en heb je dit verhaal gelezen. Als je nou liever de volgende keer niet gevonden wil worden op het jaarlijkse paalzitfestijn van je plaatselijk dorp of heb je genoeg van de kroeg om de hoek waar je iedere keer weer je opa tegenkomt die zat van de jenever zich probeert te vergrijpen aan de barvrouw. Kortom wil je optimaal de student uithangen, nieuwe mensen ontmoeten en wat maken van je leven. Kom langs bij Pallas Athene, de grootste en bovendien de mooiste vereniging van Den Haag en maak kennis met Mannendispuut Vatos Locos en alles waar wij voor staan!

Si Es Rico,
Vatos Locos

www.vatoslocos.nl