Stichting Erichtonios

Stichting Erichtonios is de organisatie die over het beheer van het pand gaat. Ze zorgen voor het onderhoud en de exploitaitie doormiddel van de sociëteitscommissie. De sociëteitscommissie zorgt ervoor dat er genoeg te eten en te drinken aanwezig is, dat er mensen achter de bar staan en alles blijft werken van toiletten tot licht en muziek. Ook regelt de sociëteitscommissie dat er een feest gegeven kan worden en dat het pand kan worden verhuurt. 

Het Parthenon

Sociëteit "Het Parthenon" was gevestigd op de Anna Palownastraat. Het pand bestond uit drie verdiepingen met op de begane grond de sociëteits ruimte met een bar, een keuken en daaronder een kelder met biertanks. Op de 1e verdieping was een tweede ruimte met een bar, een commissiekamer en een bestuurskamer. Daarboven op de 2e verdieping waren studentenkamers gelegen. Al enkele jaren was de vereniging op zoek naar een nieuwe sociëteit. Het pand raakte in verval en voldeed niet meer aan de eisen waarna het eind 2008 is verlaten.

Borrellocaties

Nadat de oude sociëteit "Het Parthenon" was verlaten was een nieuwe eigen plek niet direct gevonden. Vandaar dat de keuze werd gemaakt om voor een tijdje in een kroeg of café te gaan borrelen. In de loop van 5 jaren hebben we geborreld in verschillende kroegen. Eerst in de Haagse Kluis aan het Plein, in café M'n Ex in de Molenstraat en als laatste in de Prins Taveerne aan het Noordeinde.