Onze Hoofdsponsoren


De bank voor studenten. Leden van Pallas Athene kunnen ontvangen extra voordeel indien zij een rekening openen bij ABN-Amro. Tevens wordt Pallas Athene het gehele jaar gesteund door ABN-Amro. Meer weten? kijk op service.abnamro.nl/studenten/

 

Stufee is het uitzendbureau dat verder kijkt dan een bijbaan alleen. Door ook te bemiddelen in stages en afstudeerplaatsen hebben wij een compleet beeld van de mogelijkheden bij onze opdrachtgevers. 

Stufee is ook gespecialiseerd in het uitzenden van studenten op HBO niveau. Door nauwe samenwerking met lokale hogescholen en studentenverenigingen heeft ons bureau een sterke binding met onze doelgroep en goede ingangen in het studentenleven. Kijk op www.stufee.nl

 

Onze Partners


Trainmore Den Haag is DE sportschool voor studenten in Den Haag. Voor studenten die het niet redden om een vast aantal keer per week te komen sporten, heeft TrainMore een speciaal aanbod. Fitness voor een weekprijs van €4,95! Studentenfitness tegen een laag tarief. Daarnaast krijg je bij je als Palladiaan 2 maanden gratis sporten extra!

 

Tegenwoordig worden vanuit het StudentsPlus hoofdkantoor in Den Haag alle administratieve en operationele processen verzorgd en begeleid door een team van hoogopgeleide en enthousiaste medewerkers. In de vestigingen (universiteits- en hbo-steden) zijn zorgvuldig geselecteerde studenten werkzaam, die in hun stad de gang van zaken coordineren. Alle bijlesgevers hebben voorafgaand aan hun eerste bijles een gesprek met StudentsPlus, waarin ingegaan wordt op de verwachtingen van beide kanten en waarin StudentsPlus de selectie maakt.

 

CM Real Estate fullservice vastgoed dienstverlener die actief is in randstad. Hierbij richten wij ons voornamelijk op expats, topsporters, Young Professionals en internationale studenten. Wij zijn een ONLINE makelaars kantoor 2.0, wij werken zonder kantoor en werken met onafhankelijke makelaars. Als lid van Pallas Athene krijg je gegarandeerd de beste studentenkamer!

 

                                                                         Noordeinde 140 / 2514 GP Den Haag / 070 3630698

O'Casey's is established in 1993. The whole interior is designed and build by Irish craftman and imported from Ireland. Over the years O'Casey's has become a household name in The Hague and has become one of the most populair bars for the Expat community and the locals. Since 2008 O'Casey's has changed management and is totaly renovated in its old style. Our goal is to be a high quality pub with the best service possible and create an atmosphere where you really feel at home when you enjoy a visit in O'Casey's. We hope to see you soon for some old fashioned Irish 'craic'.