Welkom bij Pallas Athene

 


 

Geschiedenis 

In referentie naar de godin uit de Griekse oudheid heet onze studentenvereniging Pallas Athene, Corps van Studerenden aan de Haagse Hogeschool te 's-Gravenhage. Wij kennen haar natuurlijk vooral als de godin van de wijsheid, geboren uit het hoofd van de oppergod Zeus.Wij eren deze erfenis door student te zijn.

 

Zij was echter veel meer dan dat. Net zoals wij als vereniging veel meer zijn dan alleen een groep studenten die bij elkaar komen om een biertje te drinken. Pallas Athene is de godin van de vrede, een vrede die bij ons ook terugkomt in een open karakter, echter is zij zowel vredelievend als strijdbaar. het zal dan ook nietmand verbazen dat een Palladiaan zelf ook strijdbaar is. Wij gaan geen uitdaging uit de weg om onze doelen te bereiken, al gebeurt dit altijd zoals het hoort met studentikoosheid, een biertje en veel plezier. Studentenvereniging Pallas Athene is opgericht op 25 mei, 1988.

Disputen, huizen, etc...

Op deze site vind je verdere informatie over de disputen, jaarclubs en verschillende gezelschappen. Kom gerust een keertje kijken om de sfeer te proeven en een biertje mee te drinken.

 

 Pallas Athene op sociale netwerksites:

Blijf op de hoogte
van het bestuur van Pallas Athene
via Twitter.

Leden: meld je aan op Linked-in:
zoek onder groups 'Pallas Athene', meld je aan.

 

Leden: meld je aan op de
Pallas Facebook!